Árlista

Panzió Vila Park szállás árak

Szoba típus A szállás ára
Standard 69 € tól / éjszakánként
Family 104 € tól / éjszakánként
Panorama 109 € tól / éjszakánként
Apartmán 139 € tól / éjszakánként

Az árak 1 szobára / 1 éjszakára vonatkoznak, tartalmazzák az áfát Az árlista a karácsonyi és húsvéti ünnepekre nem vonatkozik.

 

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Szolgáltatás neve Egyéb szolgáltatások árjegyzéke
Reggeli 9 €
Vacsora 9 €
Reggeli vagy vacsora a húsvéti és karácsonyi ünnepek alatt 12 €
Gyermekek 2 éves korig (ágy és ellátás nélkül) Ingyenes
Gyerek ágy 8 € / éjszakánként
Kistestű kutyával 10 kg-ig / csak a recepció jóváhagyása után lehet szállást biztosítani!/ Be nem jelentett kutya nem szállásolható el. 20 € / éjszakánként

Idegenforgalmi adó 1,50 eur / fő / 1 éj

 

Lemondási feltételek

Ingyenes lemondás legkésőbb érkezés előtt 14 nappal lehetséges. Ezen időszak lejárta után a letét nem téríthető vissza. A karácsonyi és húsvéti ünnepek alatti tartózkodás lemondás és dátummódosítás lehetősége nélkül. Lemondási díj a foglalási ár 100%-a.

 

Az egész épület, beleértve a szobákat és az erkélyeket is, nemdohányzó. A szobákban saját készüléket használni, ételt készíteni, eszközöket mozgatni tilos 22:00-06:00 óra között a vendég köteles éjszakai pihenőt betartani. A szálláshelyen nem lehet ünnepséget tartani. A dohányzási tilalom megsértése, valamint a saját háztartási gépek használatának és a helyiségben való étkezés tilalmának megszegése esetén a helyiségek takarításával és a textíliákkal kapcsolatos költségekre 100,00 euró díjat számítunk fel. Éjszakai pihenés esetén a vendéget felszólíthatják a vendégház elhagyására.

A szállást 14:00 – 20:00 óráig lehet elfoglalni . A szálást 10:00 óraig kel elhagyni .