Tevékenységek

 

Golf

A gyönyörű vidéken található egy golfpálya, mely professzionális 18 lyukú pályát, 5 lyukú akadémiát kezdőknek, 2x putting greent, chipping területet, golfszimulátort és Public9 nyilvános pályát kínál.

Fürdő és Úszás

Beltéri és kültéri medencék, csúszdák, gyerekterületek és szaunák nagy választéka. A termálvizes medencékben való úszás lehetősége, mely jótékony hatással van a mozgásszervi és idegrendszerre, valamint a légző- és szív- és érrendszerre.

Túrázás

A Magas-Tátra számos gyönyörű túraútvonalat kínál. Mindegyik meg van jelölve. A megjelölt utak teljes hossza közel 600 km, és nehézségi fok szerint 3 csoportba vannak osztva.


Csónakázás a Csorbató-n

Több mint 120 éves hagyománya van.

Tenisz

Aktív kikapcsolódási forma fedett vagy nyitott Tátrai pályákon.

Síelés

Élvezze a napsütéses síelést Lomnici nyerekben , a kiindulópont a Magas-Tátrában – Tátralomnicban kezdődik.

Tutajozás a Dunajecen

Rafting A Red Monastery egyedülálló élményt nyújt Önnek – raftingolást a Dunajec folyón. Az útvonal Červený Kláštorból a Dunajec-szoroson keresztül vezet az államhatárig.

Relax park gyerekeknek

Domináns eleme egy hegyi parkban elhelyezkedő természetes tó, kilátással a Lomnici-csúcsra. A helynek minden évszakban megvan a maga egyedi hangulata.

Kerékpározás

Közvetlenül a mountain bike-ülésből megcsodálhatja a gyönyörű hegyi tájat. A Tátrai Nemzeti Park területén 22 kijelölt kerékpárút található.